Technologie en fitness op de juiste manier

Workouts Wizard is een product dat is opgezet door Kevin Verkade met het doel om technologie op de juiste manier aan te bieden in de fitness industrie. En dan met name voor sportscholen, fysiopraktijken en personal trainers. Tot op heden maken veel van deze bedrijven nog trainingsschema's op papier, en Kevin vond dat dit op een betere en efficiëntere manier moest kunnen. Zeker met de technologie van tegenwoordig.

Een eenvoudige plug- en play oplossing

Het kost vaak veel tijd en geld om een eigen app te ontwikkelen voor je bedrijf. Met Workouts Wizard proberen we dat probleem te vermijden door een plug- en play oplossing aan te bieden. We kunnen speciaal voor jou een omgeving aanmaken die je geheel in kan richten naar je eigen huisstijl. Deze omgeving beschikt ook over een app en dit bespaart je dus de tijd en het geld die je had moeten investeren om dit zelf te ontwikkelen. Daarnaast is deze oplossing ook maandelijks opzegbaar dus wanneer het even niet uitkomt, of wanneer de oplossing toch niet voor jou geschikt is, kun je deze ook altijd nog opzeggen.

Een investering in plaats van een kostenpost

Wij bieden Workouts Wizard aan voor een vaste lage prijs van €39,95 per maand wat ongeveer gelijk staat aan de gemiddelde prijs voor een sportschool abonnement in Nederland. Hierbij is de investering dus minimaal aangezien je in theorie met 1 lid al de kosten er uit zou hebben. Op deze manier heb je de kosten van het systeem er dus al heel snel uit en levert het alleen nog maar geld op.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd naar de oplossingen die Workouts Wizard je kan bieden? Vraag dan vandaag nog GRATIS je eigen Demo omgeving aan en begin de toekomst vandaag! Klik in het menu op 'Gratis Demo' en vul hier je gegevens in. Als wij je aanvraag ontvangen hebben, komen we spoedig met je in contact en zullen de logingegevens voor je eigen Workouts Wizard omgeving met je delen. Hiermee heb je toegang tot alle functionaliteiten die Workouts Wizard je te bieden heeft. Let op: je kunt maximaal 10 leden toevoegen en je hebt een maand toegang op deze omgeving. Hierna zullen we je vragen of je wilt upgraden naar een van onze abonnementen.